23
10
2017

“Smashing is niet langer de underdog”

Zaterdag 21 oktober stond voor BC Smashing de wedstrijd tegen de nummer drie in de Eredivisie op het programma: BC DKC. In een week waar DKC speelster Alyssa Tirtosentono een super prestatie leverde op het WJK en Maureen Zewald haar 18de verjaardag vierde ging BC Smashing vol goede moed de uitdaging aan tegen BC DKC.

 

Om 19:00 werd er begonnen met de dames- en herendubbel. De dames lieten wederom zien bij de beste dubbels in de eredivisie te horen. In twee sets werd relatief eenvoudig gewonnen van Marlies Baan en Daisy Bommeleijn. De herendubbel daarentegen was een gelijk opgaande strijd waarin de heren van DKC twee maal op het beslissende moment de sterkere bleken te zijn. Yannic Smeets en Roy Reijbroek verloren de dubbel met 20-22 19-21. Tussenstand na de dubbels 1-1.

 

In de vier singles werden de punten verdeeld. Denise Hall won geconcentreerd van Demi Brehler in twee sets. Brandon Bessem mocht tegelijkertijd aantreden tegen Dennis van Daalen de Jel. Dennis liet zien dat hij al jaren lang een vaste waarde in de Eredivisie is en won van Brandon met 14-21 7-21.

 

Yannic Smeets trad aan tegen Michiel Kruijt, prachtige rallies en een echt gevecht. Michiel Kruijt won in twee games. Nu mocht Maureen aantreden tegen Marlies Baan. Een zenuwslopende partij waarin Maureen het publiek op de banken kreeg. Een overtuigende eerste set zorgde voor een 21-12 overwinning. Marlies beet zich vast in de wedstijd en won de tweede set met 15-21. Uiteindelijk zorgde Maureen zelf voor haar mooiste verjaardagscadeau deze week. Een super overwinning in de derde set zorgde voor de 3-3 op het scorebord.

 

Het was weer zover, de mixen gingen de doorslag geven in deze ontmoeting tussen BC Smashing en BC DKC. Wie ging er met de overwinning…

Milou Lugters en Roy Reijbroek speelde een goede partij en zorgde dat de 4-3 op het scorebord kwam. Wat een verassing was dit! 4-3 voor BC Smashing tegen BC DKC, in Wijchen konden ze dit amper geloven. Brandon Bessem en Ella Peters hadden ondertussen ook de eerste set gewonnen tegen Dennis van Daalen de Jel en Daisy Bommeleijn. Nu ging het publiek nog één maal vol achter de Wijchenaren staan en dat bracht ze tot een super overwinning.

 

In Den Haag weten ze het nu ook “Smashing is niet langer de underdog”. Na deze geweldige 5-3 overwinning en de handhaving in het linkerrijtje staan er nog twee wedstrijden op het programma. We gaan er alles aan doen om deze geweldige lijn door te trekken! Let’s Go Smashing!

Reacties
0

Laat hier een reactie achter