Recreantencommissie

De Recreantencommissie heeft als functie binnen de vereniging een leuk pakket aan activiteiten te organiseren voor de leden van Smashing. Daarnaast wil deze commissie een bijdrage leveren aan het badmintonplezier van de recreantleden. Dit houdt in dat we deze activiteiten organiseren om recreanten sportief deel te laten nemen en om ze een eigen stek binnen onze club te bieden. De commissie probeert haar activiteiten af te stemmen op de wensen van de leden:

  • Gedurende het seizoen organiseert de commissie een aantal toernooien voor Smashingleden. Daarnaast stimuleert de commissie deelname aan recreantentoernooien in de omgeving. Bij voldoende animo bekijkt de commissie de mogelijkheden voor de organisatie van een toernooi waar ook externen welkom zijn.
  • Aan het einde van het seizoen staat het feest van de vereniging gepland. Voordat wij met zomerreces gaan wordt een toernooi georganiseerd met aansluitend de borrel en een hapje voor de leden.
  • Bij onze vereniging spelen we mee in de voor- en najaarscompetitie van de bond. Dit is een recreantencompetitie waar in verschillende klassen een aantal wedstrijden worden gespeeld tegen andere aangesloten verenigingen. De voorjaarscompetitie wordt jaarlijks afgesloten met een toernooi dat plaatsvindt in juni. Alle klassen zijn dan op dit toernooi vertegenwoordigd.

Behalve met de terugkerende activiteiten zijn wij binnen onze vereniging ook belast met het begeleiden van nieuwe leden. Nieuwe leden krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een blok van 10 trainingen. 

Commissieleden

Neeltje Campschroer

Tonnie Jansen

Ria van Etteger

Bas van der Horst

Neem contact op met de Recreantencommissie!

Interesse in een leuke sport? Spreek ons eens aan in de zaal. Wij zijn altijd bereid jullie te voorzien van enige informatie en bieden ieder toekomstig lid drie gratis speelavonden aan, om te ervaren of het iets voor jou is. Wij zorgen voor de badmintonrackets.