Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van BC Smashing

De kersverse clubkampioenen van 2023!

Zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 werd er in Wijchen gestreden om de titels: wie wordt er clubkampioen van BC Smashing? Er zijn vele wedstrijden gespeeld. Het anti-kater pakket van de Feestcommissie kwam menigeen goed van pas. Met wat spierpijn hier en daar werd op zondagavond rond 17.30 uur de laatste wedstrijd gespeeld. En we mogen de kersverse clubkampioenen nu van harte feliciteren met hun titels! In onderstaande afbeeldingen lees je wie welke titel won.

Lees meer »

Smashing 6 pakt 6 punten

Op zondagochtend stonden team 5, team 6 en het herenteam al vroeg in de zaal en hadden er zin in. Na het opbouwen en begroeten van de tegenstanders gingen de teams de banen op.

Lees meer »

Smashing 3 en 4 doen goede zaken voor het kampioenschap

Op zondag 29 januari stonden er twee belangrijke wedstrijden op de planning. Team 3 speelde tegen hun directe concurrent voor promotie en wist hun tegenstander met 7-1 te verslaan. Team 4 werd op zondagochtend wakker met een flinke verrassing, hun directe concurrent is op de avond ervoor met 8-0 verslagen door BC Alouette! Dit creëerde weer een hoop mogelijkheden voor Smashing 4.

Lees meer »

2dA Smashing verdeelt de punten in laatste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 28 januari: de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen voor de spelers van het eerste team. Het doel van dit seizoen, directe handhaving in de Eredivisie, werd de week hiervoor al verwezenlijkt. Deze avond trad het team op tegen de nummer zeven uit de eerste helft van de competitie (nummer 2 uit de handhavingspoule), Roosterse BC. Deze laatste wedstrijd ontbraken aan de kant van 2dA Smashing Casper en Lieke. Casper zat in IJsland voor zijn deelname aan een internationaal jeugdtoernooi en Lieke kampte met een blessure. 

Lees meer »