Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van BC Smashing

Smashing 5 speelt spannende wedstrijd tegen Den Bosch

Op zondag 19 november vond de strijd plaats tussen Wijchen en Den Bosch. Zowel Smashing 5 als het mannenteam nam het op tegen Den Bosch. Helaas kon Laura niet meespelen omdat ze van de trap gevallen is, maar ze was wel in de hal te vinden voor aanmoediging én ze was ook nog eens de tellende engel ;). Gelukkig wilde Chantal vroeg opstaan om naast haar eigen wedstrijd (om 14.00u) in te vallen bij team 5.

Lees meer »

2dA Smashing 1 opnieuw met één punt naar huis

Op zaterdag 29 oktober mocht 2dA Smashing het opnemen tegen Dunlop DKC. Ditmaal voor het eerst met een compleet team. Lieke en Teun zijn hersteld van blessures, en Rune en Casper waren terug van hun Amerikaanse WJK avontuur. Om Lieke rustig in te laten komen, was ook Ilse van Aarle van de partij voor een extra boost. Team 3, die eerder op de dag ook tegen DKC speelden, waren als trouwe supporters ook van de partij.

Lees meer »

2dA Smashing kan niet verrassen en behaalt 1 punt tegen BC Drop shot

Zaterdag zeven oktober, alweer de derde thuiswedstrijd in ’t Achterom, Wijchen. BC drop shot, vierde plek behaald tijdens seizoen 2022/2023, heeft in de weekenden hiervoor al tegen de nummers een t/m drie van vorig seizoen gespeeld dus verscheen gretig voor punten aan de start. De opstelling van Dropshot was een mix van jong en oud. Oud-international en 9-voudig Nederlands kampioen Dicky Palyama (hoogste WR: 7, 2004) speelde mee. Opvallend was dat Rosy Oktavia Pancasari, huidige WR 103, ontbrak in de opstelling.

Lees meer »