Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van BC Smashing

2dA Smashing 1 vecht om elk puntje tegen koploper Dunlop DKC

De laatste wedstrijd van team 1 vond afgelopen zaterdag plaats thuis in Wijchen tegen de koploper van de eredivisie: Dunlop DKC uit Den Haag. Na het eten van een goed bereide sportmaaltijd met dank aan Lieke en Yannic, was het team klaar om voor de punten te strijden. De line-up zag er iets anders uit dit keer, omdat zowel Rune als Casper in IJsland op toernooi waren en vaste kracht Lieke geblesseerd was. Gelukkig hadden we als vervanging Timo Poos en Sterre Bang in de line-up. 

Lees meer »

Badminton & Bier: overwinningsweekend voor ons mannenteam

Afgelopen weekend was het tijd voor een thuiswedstrijd. Een thuiswedstrijd tegen een (van de vele) tegenstanders die niet alleen onze passie voor Badminton delen, maar ook onze passie voor bier. Eén van de tegenstanders (van BC Alouette) is zelfs eigenaar van speciaalbierkoning.nl, je weet wel, die winkel met grote etalage voordat je bij Badmintonplanet naar binnen kunt. Nou goed, zo'n kans kan Bas niet voorbij laten gaan zonder iets te bestellen. Dus onze tegenstanders waren keurig op tijd (09:30) voor een kopje koffie en bezorging van een paar mooie biertjes.

Lees meer »

Eerste gelijkspel voor 2dA Smashing 1

Op zaterdag 13 januari mocht 2dA Smashing het opnemen tegen Roosterse BC. Voor de wedstrijd waren een hoop jeugdspelers van clubs in omstreken bij elkaar gekomen voor een clinic van toptrainer Paul Vennekes. Velen van hen bleven hangen om de eredivisie bij te wonen, dus de hal was goed gevuld en de sfeer was erg goed!

Lees meer »