Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van BC Smashing

Smashing 3 en 4 doen goede zaken voor het kampioenschap

Op zondag 29 januari stonden er twee belangrijke wedstrijden op de planning. Team 3 speelde tegen hun directe concurrent voor promotie en wist hun tegenstander met 7-1 te verslaan. Team 4 werd op zondagochtend wakker met een flinke verrassing, hun directe concurrent is op de avond ervoor met 8-0 verslagen door BC Alouette! Dit creëerde weer een hoop mogelijkheden voor Smashing 4.

Lees meer »

2dA Smashing verdeelt de punten in laatste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag 28 januari: de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen voor de spelers van het eerste team. Het doel van dit seizoen, directe handhaving in de Eredivisie, werd de week hiervoor al verwezenlijkt. Deze avond trad het team op tegen de nummer zeven uit de eerste helft van de competitie (nummer 2 uit de handhavingspoule), Roosterse BC. Deze laatste wedstrijd ontbraken aan de kant van 2dA Smashing Casper en Lieke. Casper zat in IJsland voor zijn deelname aan een internationaal jeugdtoernooi en Lieke kampte met een blessure. 

Lees meer »

2dA Smashing met lege handen naar huis na wedstrijd tegen BC Amersfoort

Dit weekend nam 2dA Smashing het op tegen de koploper van de handhavingspoule, Decorette Amersfoort, in de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Na de overwinning van vorig weekend op Hoornse BV was 2dA Smashing klaar om punten te sprokkelen in Amersfoort. Na de team yell gingen we van start met de dubbels. Casper en Yannic namen het op tegen Ruben Wijnands en Niels Veenstra. De heren konden goed partij bieden, maar kwamen uiteindelijk te kort om de wedstrijd te kunnen winnen. Ze verloren met 15-21 en 15-21. 

Lees meer »

Eindejaarstoernooi: vol verrassingen!

30 december 2022. De geur van oliebollen en appelbeignets hangt om je heen, terwijl je je tas pakt:- Badmintonshirt en – broek --> Check! - Sportsokken --> Check!- Handdoek --> Check!- Badmintonrackets --> Check!- Schoon ondergoed --> ( huhh??)

Lees meer »

Zeven punten voor 2dA Smashing in dubbelweekend

Dit weekend stonden twee belangrijke wedstrijden op het programma voor 2dA Smashing. Zaterdag avond speelde het team uit tegen Roosterse BC. Niet veel later stondde wedstrijd op zondagmiddag tegen Hoornse BV op de planning. Voorafgaand aan het weekend was er nog alles mogelijk in de strijd om de 2e plek in de handhavingspoule. Nu lijkt de tweede plek uit het zicht te raken, maar zet 2dA Smashing goede stappen richting handhaving.

Lees meer »