Onze sponsoren

BC Smashing wordt deels gedragen door trouwe sponsoren: bedrijven, ondernemingen en/of organisaties die graag maatschappelijk betrokken zijn bij een sportvereniging in Nederland. We zijn dankbaar dat we met voor- en tegenspoed worden bijgestaan door de partijen die je hieronder op deze pagina ziet. 

Hoofdsponsor

Dataspecialist 2dA is actief in het werkveld van digitalisering, datatoepassing, -monitoring, -analyse, hosting en beheer. 2dA is efficiënt, innovatief en altijd gericht op het behalen van de doelstellingen van de opdrachtgever. We zijn er trots op dat 2dA inmiddels al enkele jaren sponsor is van BC Smashing.

Sportsponsor

Voor onze badmintongerelateerde producten kunnen we altijd terecht bij Badmintonplanet.nl - Advies, kwaliteit, service. De website wordt beheerd door badmintonliefhebbers, die zelf ook allen gepassioneerd zijn over de badmintonsport. Badmintonplanet.nl is nu een aantal jaar op de rug van onze competitiespelers te bewonderen.

Bespansponsor

Onze nieuwste sponsor is RacketTuning. Florian is een liefhebber van badminton en andere racketsporten en is een bespanner met het certificaat: GRSA Tour Certified Stringer. Daarnaast werkt Florian ook als Handtherapeut. Met kennis uit beide specialismes kan hij rackets optimaal afstemmen op de speler om zo blessures te voorkomen of te verhelpen, en om het beste spel(plezier) te behalen! Wil jij je racket laten bespannen of een advies hierover? Neem dan contact op met Florian!

Overige sponsoren


Wil jij ook in de lijst met sponsoren verschijnen?

Neem contact op met de Sponsorcommissie voor meer informatie over de mogelijkheden.