Clubmateriaal

Clubkleding

De competitiespelers van BC Smashing spelen hun wedstrijden in het blauwe clubshirt met een zwart broekje/rokje. Voor competitiespelers is dit shirt verplicht. Neem contact op met de Sponsorcommissie wanneer je een shirtje wil kopen. Ook zijn er broekjes, rokjes en trainingspakken te koop.

Badmintonplanet is onze hoofdsponsor betreft clubkleding. Zij hebben een
grote winkel in Eindhoven waar je alles op het gebied van badminton kan vinden. De prijzen zijn scherp en de service uitstekend.

Shuttles

Tijdens de trainingen worden shuttles ter beschikking gesteld door BC Smashing. De nylon shuttles die er gebruikt worden zijn de Yonex Mavis 300 Groen. De veren shuttles die gebruikt worden zijn de RSL Tourney NO. 1, speed 78. Voor alle vrijspeelavonden en toernooien moeten spelers altijd zelf zorgen voor de (veren) shuttles. Nylon shuttles worden tijdens de vrijspeelavonden wel beschikbaar gesteld. Het is mogelijk om shuttles te bestellen bij Roel Remers. De factuur krijg je dan toegestuurd van de penningmeester.

Bespanning

Een bespanning kan regelmatig stuk gaan of niet meer spelen zoals je zou willen. Gelukkig hebben we bij BC Smashing onze sponsor RacketTuning die jouw racket opnieuw kan bespannen!