Mannen 2 in aller vroegte naar Groesbeek

Daar  gaan we dan in aller vroegte naar onze uitwedstijd, naar de plaats die de meeste van jullie wel kennen als plaats van de 3de dag van de 4 daagse van Nijmegen. Of een enkele fanatieke wielrenner in de zomer wel eens door heen fietst.  Inderdaad Groesbeek. Gelukkig zijn we niet het enige team uit Wijchen. Team 7  is er ook, dus genoeg support uit Wijchen om er een leuke wedstijd van te maken.

Voor de afwisseling spelen we dit keer in een andere opstelling dan anders.  Bijna geen enkele combinatie is op papier overend gebleven. Eens kijken of we ze kunnen pakken die Groesbekers.

De eerste dubbel is gelijk een spannende pot en gaat mooi gelijk op.  Groesbeek heeft een 3de game  nodig om tot een overwinning te komen. Jammer voor Joost en Ger  wel goed gespeeld.

Bas en Daniel hebben een makkie. Binnen korte tijd staat de 1-1 op het scorebord. Dan gaan de 4 heren enkel partijen beginnen. Als Ger goed en geconcentreerd de wedstijd blijft spelen moet hij deze wel weten te winnen. Gelukkig doet hij dat ook en dat is 2-1 voor ons. Bas heeft het een stuk zwaarder in zijn wedstijd. Het gaat lang op en neer maar gelukkig weet Bas de 3de game slim te spelen. Tussenstand 3-1 voor Smashing. Het is de beurt aan Joost, hij vecht voor elk punt. Hij staat best goed te spelen.  De 3de game komt steeds dichter bij.  Joost komt net iets te kort om er een verdiende 3de game uit te slepen.  Na lang wachten is het de beurt aan Rob om in actie te komen.  De 1ste game gaat vrij gemakkelijk. Niks aan de hand zal je zeggen. Helaas de 2de game wordt Rob achtervolgd door pech. Wel 10x de shuttle op de netband. Verlenging kansen genoeg om de partij te beslissen helaas net niet. In de 3de game al snel een achterstand voor Rob. Pech last van zijn rug weg wedstijd….maar snel vergeten 3-3 is de tussenstand. Ger en Bas zijn aan de beurt voor hun dubbel. Net als in eerdere wedstijden vandaag  gaat het lang gelijk op. Goed blijven spelen dan haal je de wedstrijd binnen en een voorsprong van 4-3. Tijd voor de laatste wedstrijd Joost en Daniel mogen. Zit er toch nog een overwinning in??  Ze doen ontzettend hun best, maar het zit er echt niet in. Groesbeek speelt het slim uit. Na een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer komt de eindstand op 4-4.

Mochten jullie na het lezen van dit stukje zelf naar Groesbeek willen, volgende week vind daar de 7 Heuvelenloop plaats door Groesbeek…toch ook een leuk sport evenement.