19
05
2017

Zomeroverbrugging 2017

Door: Ad Leijtens 0

Zomeroverbrugging 2017

Dit jaar wordt er weer een zomeroverbrugging georganiseerd om ook in de zomer lekker door te sporten en fit en fris aan het komende seizoen te kunnen starten! Twee keer in de week gaan we met z’n allen werken aan conditie, kracht en snelheid op een gevarieerde en speelse wijze.

Doelgroep: Senioren leden BC Smashing. Eventuele jeugdspelers die bij de senioren spelen kunnen ook mee doen. De jeugdspelers die bij de jeugd competitie spelen kunnen zich aanmelden maar daar zal op individuele basis gekeken worden of ze mee kunnen trainen, dit gezien de zwaarte van de trainingen. Indien er spelers van andere clubs mee willen doen kan dit in overleg gebeuren.

Trainer: Paul Vennekens

Dagen en tijden Maandag 19.30-21.00 Donderdag 19.30-21.00

Locatie: Smashinghal en omgeving, Wijchen

Start Maandag 26 juni 2017

Einde In de week dat de zaaltrainingen van Smashing weer beginnen. Dit zal medio augustus zijn, de exacte datum is op dit moment nog niet bekend.

Opzet Er zal voornamelijk in de zaal getraind worden, incidenteel kunnen delen van de training buiten plaats vinden. Tijden de trainingen zullen de fysieke voorwaarde kracht, conditie, coördinatie, flexibiliteit en snelheid op een speelse en actieve wijze getraind worden. Dit zal in eerste instantie zonder racket en shuttle gebeuren. Gedurende de opbouw van de zomeroverbrugging zal er ook weer met shuttle getraind worden zodat er een goede overgang plaats vindt naar de reguliere clubtraining.

Kosten (contant te betalen bij aanvang van de 1e training) Smashing leden: 50 euro Niet-Smashing leden: 70 euro

Deelnemen: Als je wilt deelnemen aan de zomeroverbrugging stuur dan uiterlijk 20 juni 2017 een email naar paulvennekens@hotmail.com . Ook voor vragen, graag contact opnemen met Paul.

Groeten, Paul Vennekens

Reacties
0

Laat hier een reactie achter