Overlijdensbericht Cock van Anrooij

Gepubliceerd op 27 december 2021 om 15:33

Beste leden,

 

Vlak voor de kerst heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat Cock van Anrooij afgelopen donderdagavond op 79-jarige leeftijd is overleden.

 

Cock heeft zich altijd zeer verbonden gevoeld met Smashing en zich jarenlang ingezet voor onze club en diverse andere sportactiviteiten. Met hoogtepunten zoals teammanager van Team 1 en het vervullen van een voortrekkersrol bij Badminton Nederland voor een nieuwe opzet van de Topliga naar de Eredivisie zoals we die nu kennen, heeft hij zich altijd zeer ingezet voor een goede organisatie van onze club. Daarbij heeft Cock vier jaar lang het voorzitterschap van de vereniging (1978-1982) op zich genomen.

 

Ook heeft hij namens Smashing jarenlang in de organisatie van Triathlon Wijchen deelgenomen, waarvan 4 jaar als voorzitter. De rol van Smashing was in die tijd cruciaal, want zonder Smashing zou er nooit een triathlon Wijchen zijn geweest. Ook heeft hij gezorgd voor een vruchtbare verbinding met 2dA.

 

Hoewel Cock de laatste jaren al in een verslechterde gezondheid verkeerde en hij daardoor zelf niet meer speelde, heeft hij tot het laatst de wedstrijden van Team 1 bezocht.

 

Smashing is Cock veel dank verschuldigd en heeft hem voor zijn jarenlange inzet het erelidmaatschap toegekend.

Wij wensen Rob, Peter en familie veel sterkte toe.