2dA Smashing verliest inhaalwedstrijd van Hoornse BV

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 om 14:56

Nu alle andere eredivisie teams een weekje rust hebben, mocht Smashing toch aan de bak tegen Hoornse om de afgelaste wedstrijd, in verband met corona, in te halen.

Smashing ging goed uit de startblokken met het damesdubbel. Ella mocht, na een aantal weken op de bank gezeten te hebben door een blessure, eindelijk weer aan de slag. En dat ging niet onverdienstelijk! Ella en Denise moesten in het begin nog een beetje op gang komen, maar wisten daarna goed door te pakken en uiteindelijk zelfs de wedstrijd naar zich toe te trekken! Een hele fijne start van deze avond. Op de baan ernaast speelden de heren een lastige wedstrijd tegen Ruben en Dennis. 

Brandon en Yannic kwamen niet lekker in hun eigen spel en moesten deze dubbel dan ook aan zich voorbij laten gaan.

Vervolgens gingen de singles de baan op. Maureen speelde tegen Kelly maar maakte veel fouten. Ook zij kon de partij niet naar zich toe trekken en deze werd dus gewonnen door Hoornse. Op de andere baan wist Teun goed weerstand te bieden tegen Thomas Sibbald. De eerste set kon Teun goed bij blijven, maar deze werd toch gewonnen door Thomas. Maar de tweede set wist Teun naar zich toe te trekken, dus een derde set zou beslissend zijn. Thomas had hierin de overhand en wist de partij voor Hoornse binnen te halen.

Daarna was het de beurt aan Yannic om te singelen. Yannic had zijn dag niet helemaal en kon daardoor ook deze wedstrijd niet naar zich toe trekken. Vervolgens was het de beurt aan Lieke. Lieke begon voortvarend en wist dit ook tot het midden van de tweede set vol te houden. Daarna wilde ze te snel punten maken waardoor er ook wat fouten inslopen en Chloë de tweede set wist te winnen. Ook de derde set begon Lieke goed, maar ook daar slopen er op het eind wat foutjes in. Door middel van doorzettingsvermogen wist Lieke deze wedstrijd toch netjes binnen te halen.

Als laatste waren de twee mixen aan de beurt. Teun en Ella begonnen goed tegen Ruben en Jessica. Daarna bleek dat Teun niet lekker in het spel zat en daardoor ook wat fouten ging maken. Helaas kon dit niet worden omgedraaid in de tweede set en werd ook deze verloren. Lieke en Brandon mochten het opnemen tegen Finn en Kelly. De eerste set waren ze nog een beetje zoekende, maar de tweede set ging alles precies zoals het moest. Helaas kon deze goede flow niet worden vastgehouden en sleepte Hoorn ook dit punt binnen. Eindstand: 6-2 voor Hoornse.

Nu hebben ook Smashing en Hoornse nog even een weekend vrij om weer op te laden voor de volgende wedstrijden.