Wedstrijdverslag Smashing 5

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 14:58

Afgelopen zaterdag om 10 uur mocht Smashing 5 het opnemen tegen NSBC Stuban 2. Op zaterdag spelen zorgde al voor enige verwarring bij de spelers, maar na een goede warming up konden ze aan de slag!

Zoals bij bijna iedere andere competitiewedstrijd werd er gestart met de dubbels. De heren, Nick en Roel hadden een spannende dubbel, die uiteindelijk aan de winnende hand van Smashing kwam, na een slopende tweede set, die doorliep tot 30-29. Tegelijkertijd stonden de Laura’s van Team 5 op de baan. De eerste set werd door de dames gewonnen, de tweede set ging naar de dames van Stuban. Uiteindelijk ging de derde set in het begin redelijk gelijk op maar wisten de tegenstanders toch de overhand te nemen in de wedstrijd en werd deze door hen gewonnen.

Met een 1-1 op het scorebord, gingen Terence en Jinte de baan op voor de singles. Net als de rest van het team hadden zij ook moeite met het licht in de hal en het zien van de shuttle. Terence wist met goede slagen het tweede punt te pakken voor Team 5. Jinte had wat meer moeite met de tegenstander en moest helaas haar meerdere bekennen en verloor haar single.

Met nog steeds een gelijkstand op het scorebord, was het tijd voor 2 volgende singles. Nick kon zijn tegenstander makkelijk onder de 10 punten houden in beide sets en schreef al snel het derde punt op de naam van Smashing. Laura D had veel lange rally’s, maar kon haar wedstrijdritme niet helemaal vinden, wat uiteindelijk resulteerde in een verlies voor Smashing.

Na even wat rust, zijn we begonnen met de mixen. Laura B en Roel begonnen de eerste set goed met een voorsprong op het telbord uiteindelijk kwam de tegenstander meer in hun ritme en wisten zij de eerste set naar zich toe trekken. Vol goede moed werd begonnen aan de tweede set maar ook deze werd helaas verloren. Nick en Jinte stonden tegelijkertijd op de baan en verloren nipt de eerste set, de tweede set wisten zij redelijk gemakkelijk naar zich toe te trekken. De derde set ging gelijk op en werd uiteindelijk net verloren.

Helaas, een teleurstellende 5-3 verlies voor Smashing 5. Nu een paar weken rust en dan staan de volgende competitiewedstrijden weer op de planning.