Wedstrijdverslag Smashing 6

Gepubliceerd op 16 september 2020 om 14:43

Eindelijk weer van start met de competitie na de coronaperikelen…

We mochten gelijk de 1ste wedstrijd tegen BC Oss, het ‘oude’ team van Harm. Er speelden 3 teams thuis om 10:00 waardoor er helaas i.v.m. de coronamaatregelen 1 team (wij in dit geval 😉) in de andere hal moesten spelen. We hadden hierdoor wel 2 banen en konden daardoor onze tijd nemen en rustig aan beginnen met de wedstrijden.

Na goed ingespeeld te hebben begonnen we met de eerste 2 dubbelwedstrijden. Beide dubbels gingen goed tegelijk met elkaar op, de eerste sets werden helaas verloren met 20-22 (HD) en 21-23 (DD). In de 2de set konden we het helaas niet rechttrekken en waren de eerste 2 punten voor de tegenpartij.

Het was nu aan Harm en/of Enna om de eerste punten binnen te halen. Harm mocht tegen zijn oude teamgenoot dus dat nam wat extra spanning voor hem mee. Hij begon niet zo goed in de 1ste set en werd helaas snel verloren, in de 2de set kwam Harm iets in z’n spel maar het mocht niet baten. Enna was intussen sterk bezig tegen haar tegenstander, de 1ste set won ze met 21-13. In de 2de set kwam de tegenstander wat sterker terug maar Enna wist net de laatste punten naar binnen te slepen met 22-20 won ze de 2de set, tussenstand 1-3.

De andere singels gingen daarna van start met Talisa en Michael als hun debuut in de 5de divisie… Michael hield zijn tegenstander goed bij, in de 2de set ging het alsmaar door maar de punten gingen helaas naar de tegenpartij (17-21, 26-28). Talisa wist de eerste 3-setter te bemachtigen van de dag, ze had flink gestreden maar de tegenstander was net iets te sterk in de 3de set waardoor de punten naar BC Oss gingen, 1-5.

Tijdens de 3de set van Talisa was de mix van Harm en Enna al begonnen. Harm had zich goed herpakt en samen met Enna maakten de tegenstanders geen schijn van kans en werd de mix gewonnen met 2 sterke sets (21-16, 21-13).

Nadat Talisa en Michael waren uitgerust van hun singels gingen zij van start met de mix. De 1ste set ging gelijk op en dat wonnen ze met 22-20. Echter in de 2de set was de tegenpartij in de overhand en maakten Michael en Talisa teveel fouten (13-21). In de laatste set ging het weer gelijk en werd net helaas verloren met 19-21.

Met een eindstand van 2-6 in de 1ste wedstrijd hebben we niets te klagen. De competitie is nu net van start en we kijken er vol goede moed tegenaan!

En natuurlijk willen we Lerta techniek bedanken voor het sponsoren van ons team!