Zwaar weekend voor 2dA Smashing

Gepubliceerd op 21 oktober 2019 om 22:23

Het eerste team van 2dA Smashing rees zaterdag af naar wateringen. Hier werden ze opgewacht door het team van Velo, met o.a. ex-teamgenoot Milou Lugters. Smashing moest het met één dame minder doen, aangezien Ella wegens blessures niet kon meedoen.

Brandon en Yannic mochten het opnemen tegen Jim Middelburg en Ruben Kwekel. Na een wat onwennig begin met hier en daar wat fouten, kwam het spel goed op gang. 

Desondanks werd de wedstrijd gewonnen door Velo met 21-18 21-18. Op de andere baan stonden Lieke en Denise hard te knokken tegen Myke Halkema en Milou. Ondanks het spannende einde ging ook dit punt naar Velo met 21-16 22-20.

De enkelspelen werden afgetrapt door Luuk, die het op mocht nemen tegen Dion Rovers. Het begon spannend en het ging gelijk op. Luuk haalde alle truukjes en technische hoogstandjes uit de kast. Helaas was het niet genoeg om de standvaste Dion van zijn stuk te brengen. Met fitheid en hard werken wist Dion alle aanvallen van Luuk te pareren, en de wedstrijd met 21-18 21-15 naar zich toe te trekken. Aan de andere kant was Maureen begonnen tegen Veda Diemel. Maureen begon sterk en trok de eerste set naar zich toe. Veda liet zich echter niet van de wijs brengen en sprokkelde de wedstrijd punt punt binnen. Uitslag: 16-21 21-15 23-21.

Yannic mocht het opnemen tegen youngster David Sugiharto. Het goede en ervaren spel wisten het jonge talent op afstand te houden. Yannic won de partij met 21-16 21-17. Op de andere baan was Denise aan het rennen om alles te halen wat er te halen viel. Helaas was dit niet genoeg om van Fredrika Lagerstedt winnen. Met 21-14 21-10 ging dit punt naar Velo.

Tot slot gingen de mixen de baan op. Roy en Lieke speelde een sterke pot tegen Ruben en Myke. De eerste set ging vlot naar het team van Velo, maar daarna brak de strijd echt los. Toch was Velo net wat te sterk, en won uiteindelijk met 21-13 21-23 21-19. Het gelegenheidsduo Brandon en Maureen mochten het opnemen tegen de ijzersterke Jim en Milou. Deze werd door Velo gewonnen met 21-12 21-9. Eindstand: 7-1 voor Velo.

Volgende week mag 2dA Smashing thuis in gevecht gaan tegen concurrent Amor uit Groningen. Wij hopen jullie zaterdag 26 oktober weer te zien in Wijchen.