2dA Smashing 1 verdeelt de punten met FZ FORZA Amersfoort

Gepubliceerd op 9 oktober 2019 om 22:22

Dit weekend beloofde een spannend weekend te worden voor Smashing, want de wedstrijd tegen een van de directe concurrent zou gespeeld worden.

Het begon zoals gewoonlijk met de dames en herendubbels. De herendubbel zou een pittige partij worden, aangezien Vincent de Vries en Freek Golinski tot nu toe alle dubbels in de competitie gewonnen hadden. In de eerste set wisten de heren nog goed mee te komen en werd de eerste set net verloren. De tweede set waren de heren van Amersfoort een tandje te sterk en ging de herendubbel helaas verloren.

De damesdubbel van Denise en Lieke was een spannende partij. De dames hadden moeite om lekker in de wedstrijd te komen, maar met vechtlust hebben ze deze wedstrijd in 3 sets naar zich toe weten te trekken.

De herensingels gingen vervolgens de baan op. Luuk speelde tegen Gilles de Kock, een nieuw gezicht in de Eredivisie. Luuk had het er in de eerste set moeilijk mee tegen Gilles, waardoor deze naar Amersfoort ging. Maar daarna wist Luuk de knop goed om te zetten en won hij de tweede en derde set met ruime cijfers.

Yannic speelde tegen Vincent de Vries. Yannic heeft goed spel laten zien, maar helaas ging dit punt naar Amersfoort.

Vervolgens waren de damessingles aan de beurt. Denise speelde tegen Mireille van Daal. Ook dit was een pittige partij. Denise wist in de tweede set goed bij te blijven, alleen zette Mireille op het eind de eindsprint in waardoor zij deze singel naar zich toe trok.

Maureen speelde tegen Daphne Janssen. Het begin liep erg stroef met een 11-3 achterstand. Maureen wist goed terug te komen, maar zag deze set toch net aan haar neus voorbij gaan met 22-20. Maureen zat nu lekkerder in de wedstrijd en wist uiteindelijk in 3 sets een punt voor Smashing binnen te slepen.

De laatste twee wedstrijden gingen de baan op. Brandon en Ella moesten het opnemen tegen de sterke mix van Renske en Freek. Ella en Brandon speelde goed spel en konden goed mee komen. Helaas ging de eerste set net aan hen voorbij. De tweede set wisten ze wel naar zich toe te trekken. Helaas bleken bleken Freek en Renske in de derde set toch iets te sterk en werd deze dan ook door hen gewonnen.

De mix van Roy en Lieke werd gemakkelijk gewonnen van Mireille en Gilles. Daardoor werden de punten gelijk verdeeld: 4-4 was de einduitslag. Een uitslag waar Smashing tevreden mee mag zijn!

Volgend weekend even een competitie vrij weekend, maar die week daarna hopen we weer wat punten te kunnen halen bij Velo. Tot dan! ­čśŐ

Uitgelichte afbeelding: Sofie Ebben