Succesvol dubbelweekend voor 2dA Smashing 1

Gepubliceerd op 30 september 2019 om 22:19

THUISWEDSTRIJD TEGEN BC DKC

Op dag 1 van het dubbelweekend mocht team 1 aantreden tegen DKC uit Den Haag. De zaal zat weer vol met toeschouwers en de wedstrijd kon beginnen. Beide dubbels mochten de baan op.

Denise en Lieke sleepten de eerste set netjes binnen waarna het toch spannend werd maar de derde set in ons voordeel werd besloten. Roy en Luuk lieten zich van hun beste kant zien maar helaas na 2 spannende sets sleepten DKC het punt binnen. Met een 1-1 tussenstand mochten de eerste singles de baan op.

Maureen speelde goed en liet de tegenstander zien wat ze waard is en ze sleepte het 2e puntje binnen. Yannic op de andere baan had een zware opgave en helaas werd deze ook gewonnen door DKC. Luuk kwam de baan op en liet goed spel zien waardoor hij ook deze wedstrijd naar zijn kant toe trok en het 3e puntje binnen trok voor Smashing. Denise werkte hard en ging voor alles helaas trok DKC aan het langste eind waardoor een 3-3 stand op het scorebord stond.

Hierna mochten de mixen de baan op. Beide mixen lieten zien wat ze waard zijn en deze werden door Smashing gewonnen. Hierdoor werd er een hele mooie eindstand van 5-3 winst op het scorebord gezet en was onze eerste gewonnen wedstrijd een feit!

THUISWEDSTRIJD TEGEN BC DUINWIJCK

Na een geweldige uitslag van zaterdag kon iedereen weer fris en fruitig aan de tweede wedstrijd beginnen tegen BC Duinwijck.

De dubbels gingen de baan op. Deze keer andere formaties waaronder Brandon en Yannic, zij werkten hard, maar helaas waren de heren van Duinwijck beter en haalden zij het eerste punt binnen. De andere formatie waren Lieke en Ella. Zij speelden een spannende drie setter en wonnen deze en zo stond het 1-1 op het scorebord.

De singles van Maureen en Yannic gingen de baan op. En Yannic had weer een hele zware tegenstander voor zich en verloor deze in twee sets. Maureen speelde een triller van een drie setter maar in de derde set liet ze haar geweldige spel zien en trok de wedstrijd naar zich toe. 2-2 tussenstand. Ook Luuk speelde een spannende drie setter die helaas door Duinwijck werd beslist. Naast hem op de baan stond Denise te vechten voor elk punt maar helaas verloor zij deze in 2 sets.

Met een 4-2 achterstand mochten de mixen de baan op. Brandon en Ella hadden een zware partij en na een derde set ging het punt naar Duinwijck. Lieke en Roy speelde sterk en wonnen dus ook in twee sets van het Duinwijckse koppel waardoor er een eindstand van 3-5 op het scorebord stond.

Met 8 puntjes een dubbelweekend uitkomen tegen twee sterke tegenstanders kan je wel voorstellen dat het team erg blij en tevreden was. Wij willen graag de toeschouwers bedanken voor het komen kijken en zien jullie graag een volgende keer ! :)