Smashing M1 doet goede zaken tegen Weert M2

Gepubliceerd op 21 december 2022 om 10:00

Vrijdagavond 16 december mocht het hoogste niveau van de Smashingheren aantreden tegen de heren van Weert. Een thuiswedstrijd op vrijdagavond ?! Ja dat klopt omdat de oorspronkelijke wedstrijd tijdens carnaval zou vallen, hadden we onderling de wedstrijd maar verzet. Om 8 uur konden we beginnen na het warmspelen onder begeleiding van Timmy Trumpet.

De HD1 van Bas en Rick begon slordig maar werd toch overtuigend gewonnen met 21-14 en 21-11. De HD2 van Jordy en Thomas ging ook zonder al te veel moeite met 21-9 en 21-14 gewonnen. De eerste 2 punten zijn binnen.

Op naar de HE1 van Thomas. Hier moest hij toch wel wat harder werken voor zijn punten, zijn tegenstander speelde sterke rally's en had veel terug maar moest toch zijn meerdere herkennen. Thomas wint met 21-19 en 21-17. De HE2 van Bas tegen zijn naamgenoot ging ook niet vanzelf, zijn tegenstander had goede servicereturns en zette de druk hoog. Gelukkig kon Bas dit met rally's goed opvangen en het punt binnenhalen met 21-18 en 21-17.

4 - 0 als we op de helft zijn. Tijd voor een onderbreking met Konis Hupen op de achtergrond.

De HE3 kan beginnen. Jordy speelt zijn tegenstander goed uit en heeft de hele partij naar zijn hand gezet en wint met 21-12 en 21-7. De HE4 van Brian werd op de andere baan ook gespeeld. De 1e set was spannend. Met 20-19 op het scorebord is het laatste puntje voor Brian altijd de moeilijkste maar pakt de set toch. De 2e set was minder spannend en Brian leek meer op zijn gemak te spelen en wint hem met 21-7.

6-0 en tijd voor de laatste partijen. HD3 word gespeeld door koningskoppel en 4voudig clubkampioen 🤪 Rick en Jordy, natuurlijk deden ze wat er van ze verwacht werd en winnen met 21-9 en 21-14.  Bas en Brian moeten alleen het laatste puntje nog binnenhalen. De eerste set gaat makkelijk en de tegenstanders passen het spel aan in de 2e set. Bas krijgt weinig te doen in de hervatting omdat ze Brian opzoeken. Gelukkig liet hij zich niet gek maken en kan hij onder de druk uitspelen. En zo is ook het laatste punt voor ons. Een 8 - 0 overwinning dus blijft een 2e plaats dit seizoen nog in zicht.

De derde helft was ook wederom zeer gezellig met onze Limburgse gasten en werd het nachtwerk met biertjes en natuurlijk een lekker garnituurtje. Bij deze ook nog even een bedankje aan onze supporters Nick, Anne, Fleur en Joris voor het tellen. En Patrick die wat langer op kon passen omdat Bas de tijd een beetje vergeten was.🙈

Door: Bas Verhoeven