2DA Smashing pakt eerste winst van het seizoen tegen GSBC Amor

Gepubliceerd op 31 oktober 2022 om 08:47

Na enkele weken rust, hard trainen en optimaal voorbereiden voor de vervolgwedstrijden mochten wij na vier uitwedstrijden weer een keer een thuiswedstrijd spelen. Deze thuiswedstrijd werd gespeeld tegen GSBC AMOR.

 

Zoals gebruikelijk hebben we bij elke thuiswedstrijd ons momentje waarbij we met zijn allen gezellig wat gaan eten. Na het gezamenlijk eten hebben we de warming-up en stipt 19:00 uur beginnen we met de wedstrijden.

 

Zo begonnen we deze wedstrijd met de herendubbel van Timo – Yannic tegen Marco Oosterhaven – Rik Wilbers. De heren van Smashing konden niet helemaal hun niveau halen en verloren deze wedstrijd helaas in twee sets met 22-24 en 14-21. De dames daarentegen wonnen de wedstrijd wel. Lieke – Maureen wonnen de damesdubbel met sterk en degelijk spel met een eindstand van 21-14 en 21-10. Punten tussen Smashing en Amor waren na de dubbels dus verdeeld.

 

Na de dubbels kwamen de enkels de baan op. De enkels werden allemaal zeer overtuigend gewonnen door Smashing.

Yannic – Marco Oosterhaven: 21-13/21-12
Lieke – Jamie Logt: 21-6/21-12
Teun – Riemco Hof: 21-11/21-8
Maureen – Meike Brul: 21-12/21-19

 

Na de enkels stond de tussenstand op 5-1 in het voordeel van Smashing, maar Smashing is Smashing niet door hongerig te blijven en meer punten te vergaren. Doel was duidelijk, maar nu nog de uitvoering. En die uitvoering die was er!

 

Beide gemengddubbels werden gewonnen. De een knap met sterk spel en de ander weliswaar door opgave van de tegenstander, maar ook deze wedstrijd stond Smashing fel in de startblokken en werd er zeer sterk gespeeld. De eerste gemengddubbel was Teun – Ella tegen Rik Wilbers – Marjolein Stam: 21-10 en 21-2 (opgave van AMOR). De tweede gemengddubbel werd gespeeld door Timo – Leonie tegen Riemco Hof – Jamie Logt: 21-19 en 21-9.

 

Een sterk spelend Smashing wist de wedstrijd met 7-1 naar zich toe te trekken en het gat met GSBC AMOR te vergroten. Smashing slaagde er zelfs in om een plek te stijgen op de ranglijst waardoor we nu ook boven Nutri-Dynamics Hoornse BV staan. Met 4 punten voorsprong op Hoornse BV moeten we volgende week tegen BC Drop Shot en de week erna tegen Hoornse zelf.

 

Beide wedstrijden zijn thuiswedstrijden die beginnen om 19:00 uur in onze altijd vertrouwde hal. Kom jij ons aanmoedigen?

 

Door: Brandon Bessem