Jubileum

Aankondiging Smashing 50 jaar

Beste leden en oud-leden van badmintonclub Smashing,

Op 9 mei 2019 viert BC Smashing haar 50e verjaardag, zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in de eerste uitnodiging, op Facebook en op onze website. We organiseren dit seizoen (2018-2019) allerlei leuke, bijzondere, nieuwe activiteiten om samen met leden en oud-leden te vieren dat onze club al zolang bestaat. In deze e-mail op een rijtje wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen en of je je hiervoor moet aanmelden. Deze data kunnen jullie dan alvast in jullie agenda blokken.

Nieuwjaarsborrel/-receptie
donderdag 3 januari om 19.30 uur (alleen voor huidige leden – aanmelden verplicht via link)
Tijdens de Nieuwsjaarsborrel/-receptie zal dit feestjaar ingeluid worden. Kom gezellig voor een drankje met je clubgenoten en proost op 2019! Deze avond zal vol zitten met verrassingen in verband met het jubileumjaar. De hal is deze avond van 18.00 – 19.30 uur geopend voor vrijspelen.

 

Clubkampioenschappen
16 en 17 februari 2019 (alleen voor huidige leden – aanmelden verplicht via toernooi.nl)
Zoals elk jaar zullen de Clubkampioenschappen plaatsvinden in februari. Hier wordt uitgemaakt wie de beste spelers van de club zijn. Deze editie zal in het teken staan van 50 jaar Smashing.

 

10e Smashing Junior Open
23 maart 2019 (voor jeugd van alle clubs – aanmelden verplicht via toernooi.nl)
Dit jaar zal de 10e editie van het Smashing Jeugdtoernooi zijn. Dat is heel bijzonder, want dat betekent eigenlijk een jubileum binnen een jubileum!

 

1e Seniorentoernooi
31 maart 2019 (voor senioren van alle clubs – aanmelden verplicht via toernooi.nl)
In dit jubileumjaar is het natuurlijk ook heel leuk om nieuwe dingen te proberen en daarom vond onze TC het tijd voor een Seniorentoernooi. De 1e editie van de 21e eeuw van het Seniorentoernooi zal dus plaatsvinden in het jubileumjaar!

 

Open Recreatietoernooi
2 april 2019 (voor recreatieleden uit de regio)
Op 2 april 2019 zal er een Open Recreatietoernooi plaatsvinden, waarbij recreatieclubs uit de regio uitdagende wedstrijden tegen elkaar kunnen spelen in de vorm van een mixtoernooi.

 

START VAN HET FEESTWEEKEND

Lid/Oud-lid toernooi
donderdag 9 mei 2019 (voor alle leden en oud-leden – aanmelden verplicht via link
Om onze feestweek in te luiden, beginnen we op donderdag 9 mei (de originele oprichtingsdatum van BC Smashing) met een Lid/Oud-lid toernooi. Een uitstekend moment om de badmintonrackets weer eens uit het stof te halen voor oud-leden en om leden en oud-leden samen te brengen in dat wat ons allen bindt. Het is van belang om je hiervoor aan te melden en om bij je aanmelding je wedstrijdvoorkeur te vermelden. Wil je graag met een oud-teamgenoot spelen, of juist nog één keer tegen of liever een combinatie met huidige leden? Laat het dan weten.

 

Nachttoernooi
vrijdag 10 mei 2019 (voor huidige leden plus één – meer informatie over aanmelden voor deze activiteit volgt)
Op vrijdag 10 mei 2019 zal het Nachttoernooi plaatsvinden, waarbij huidige leden een introducee mee mogen nemen. Wie blijken de echte nachtbrakers en gaan er in een uitdagende nacht met de winst naar huis?

Feestdag
zaterdag 11 mei 2019 (voor leden en oud-leden plus één – aanmelding verplicht via link)
Wat is een jubileumjaar zonder een goed feest? Helemaal niks! Daarom is er een feestelijke dag voorzien. We beginnen om een uur of vier, hapje eten voor wie wil om zes uur, rond acht uur een formeel moment en daarna een feestavond! Ruimte om bij te praten, wat te drinken en dansen op de hits van vroeger en nu! Let op: aanmelden voor de drie activiteiten (feestmiddag/eten na feestmiddag/feestavond apart!

 

Jeugdactiviteit
zaterdag 11 mei 2019 (voor jeugdleden)
We vergeten de jeugd zeker niet in het jubileumjaar, dus voor hen gaan we een jeugdactiviteit organiseren.

 

Dat is het programma voor het jubileum! Meer informatie volgt, maar noteer alvast de data. De website van het 50-jarig bestaan is momenteel in de maak, dus houd onze Facebook en Instagram accounts in de gaten en kijk binnenkort op www.bcsmashing.nl. Voor vragen kunnen jullie mailen naar 50jaar@bcsmashing.nl.

 

Herinnering: Nieuwe e-mailadressen van (oud)leden kunnen worden gemaild naar 50jaar@bcsmashing.nl.

 

We hopen jullie allemaal tijdens één of meerdere activiteiten te zien gedurende het seizoen!

 

Met feestelijke groet,

De Jubileumcommissie
Loes Arts
Denise Hall
Paul van Lieshout
Huub Schaminee
Piet van den Dikkenberg
Robin van Wees
Hans van Gent

Geschiedenis

De jaren na de oprichting

Read more