Maximale score voor Smashing tegen GSBC AMOR

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 15:43

Afgelopen zaterdag mocht team 1 aantreden tegen GSBC AMOR uit Groningen. Smashing had in eigen hand dat plek 9 verzekerd zou worden. Na een gezamenlijk lunch konden we van start.

 

Brandon en Alex mochten aantreden tegen Rik Wilbers en Marco Oosterhaven. In twee sets werd deze partij door onze heren gewonnen. De dames Demi en Ella stonden naast hen op de baan tegen Bianca Oosterhaven en Jamie Logt. Een stroeve wedstrijd, maar met als eind resultaat een nette winst voor Smashing.

 

Hierna mochten de singles de baan op. Yannic speelde tegen Riemco Hof, waar hij al een paar keer tegen had gespeeld en helaas nog niet van gewonnen had. Maar Yannic liet zien wat hij waard was en pakte netjes het derde punt voor Smashing. Lieke stond ernaast op de baan haar single te spelen tegen Rebecca van den Berg. Lieke speelde solide en won in twee games.

 

Met een 4-0 voorsprong gingen we de tweede singles in. Onze erg gewaardeerde invallers, Alex en Demi, lieten beide goed spel zien en wonnen dan ook allebei hun singles.

 

Vervolgens gingen de mixen op de baan. Brandon en Lieke lieten zien wat ze waard waren en trokken netjes beide games naar zich toe. Daarnaast speelden Yannic en Ella voor het eerst weer een mix samen en ook deze partij ging in twee sets naar Smashing. Met een hele mooie 8-0 winst, is Smashing zeker van een negende plek in de ranglijst en kan het nog de strijd aan gaan met Hoorn voor de achtste plek.Wij willen heel graag het publiek bedanken dat er weer voor het eerst bij mocht zijn afgelopen zaterdag en natuurlijk ook weer onze invallers. Over twee weken gaan wij vechten voor de achtste plek in de ranglijst. We hopen jullie dan ook te zien!

 

Door: Ella Peters

 

Lees het artikel van De Gelderlander over de wedstrijd tegen GSBC AMOR via de link.

 

Volgende wedstrijd: zaterdag 12 februari 2022 Smashing vs Hoornse BV in Wijchen (vanaf 19.00 uur).