Eerste overwinning 2dA Smashing in degradatiepoule

Gepubliceerd op 16 december 2019 om 14:28

De eerste thuiswedstrijd in de degradatiepoule van Smashing stond op het programma. We mochten ons dit keer laten zien tegen Roosteren. Aangezien de vorige uitslag een 0-8 verlies voor Smashing was, was heel het team gebrand om punten te halen. 

De dubbels gingen het veld op. Roy en Luuk mochten het opnemen tegen Rik en Rick en lieten in 2 sets netjes zien dat ze de betere waren in de wedstrijd en wonnen de dubbel. De dames Lieke en Ella waren ernaast op de baan aan het spelen tegen Wendy en Dorien. Dit werd een zwaar bevochten drie setter die uiteindelijk in het voordeel van Smashing werd beslist. 

Met een 2-0 voorsprong gingen Yannic en Luuk de baan op. Yannic stond tegen Sander en Luuk tegen Rick. Dit werden beide hele spannende drie setters die net in de derde set beide door onze heren werden gewonnen. Hierna gingen de dames enkels het veld op. Eveline viel in als single dame om Denise (die helaas ziek was) te vervangen en mocht het opnemen tegen Wendy. Eveline heeft gevochten voor wat ze waard was maar helaas mocht dit niet baten en werd deze enkel verloren in twee sets. Daarnaast stond Maureen tegen Dorien te spelen. Maureen kwam niet helemaal in haar spel en kon dit helaas niet keren, waardoor Dorien het voortouw nam in deze wedstrijd en won in twee sets.

Met een 4-2 voorsprong gingen we de mixen in. Helaas hoorde we net pas dat de eerste mix van Brandon en Ella niet door zou gaan i.v.m een blessure van Roosteren. Positieve hieraan was natuurlijk dat we weer een puntje erbij hadden en dus op een 5-2 voorsprong kwamen. Dus ging alleen de mix van Roy en Lieke de baan op. Zij mochten optreden tegen Rik en Mara. Het lukte ze niet helemaal om in het sterke spel wat we gekend zijn van Roy en Lieke te komen. Helaas werd deze wedstrijd in  een driesetters door Roosteren beslist.

Met een 5-3 winst mag team 1 zeker tevreden zijn en dit geeft moed voor de komende wedstrijden. 

Onze eerste thuiswedstrijd zal zondag 5 januari om 15:00 zijn. Wij willen graag alle supporters bedanken die zijn komen kijken en hopelijk zien we jullie weer zondag de 5de!