Smashing pakt winst in Amstelveen

Gepubliceerd op 12 december 2018 om 22:07

Op papier de sterkste tegenstander voor Smashing, maar toch altijd strijdend de wedstrijd in gaan zoals iedereen van ons gewend is.

Na een reis van dik een uur rijden, wat gegeten te hebben met zijn allen en de warming-up konden we beginnen aan de wedstrijd. Er ontbrak een enkeling als het gaat om de spelers aan de kant van Van Zijderveld, maar dat mocht niet baten.

De heren dubbel werd makkelijk gewonnen! De vrouwen dubbel had het wat moeilijker en na een spannende en zenuwslopende drie setter werd ook dit punt binnengehaald door de vrouwen van Smashing. Tussenstand 2-0!

De enkels gingen de baan op hiervan werden en 3 verloren en 1 gewonnen. Luuk wist met goed spel zijn enkel te winnen in twee sets. Tussenstand 3-3!

Nu moesten de mixen het veld op en was het de taak om hier het verschil te maken om te verliezen, gelijk te spelen of te winnen. Uiteraard gingen beide koppels de baan op voor de winst. Roy-Lieke wist de wedstrijd met controle en goed spel naar zich toe te trekken. 4-3 voor Smashing dus.

De laatste wedstrijd van de avond stond nog op de baan. Na twee maanden afwezigheid door blessure was Ella weer fit genoeg een wedstrijd te spelen. Het koppel Ella-Brandon wist ook deze wedstrijd te winnen. Eindstand 5-3!

De eerste winst voor Smashing in de twee helft en dit smaakt natuurlijk naar meer! Nu drie weken rust met de feestdagen tussendoor en hard trainen (uiteraard) spelen we 5 januari weer de eerstvolgende wedstrijd wat ook meteen een dubbelweekend is.

Zondag 6 januari spelen we weer een wedstrijd thuis en hopen we dat jullie er allemaal weer zijn om ons naar die overwinnen te schreeuwen. Tot dan!