Het strijdlustige team 3

Gepubliceerd op 22 november 2018 om 21:56

Hallo beste badmintonners en niet-badmintonners,

De eerste helft van het competitie-seizoen zit er (voor de meesten) op. Dat betekent dat we nu echt een inschatting kunnen maken hoe het ervoor staat. Zoals voor team 1 binnenkort de belangrijke 2e helft begint in de handhavingspoule, gaan sommige teams hard strijden om bij de top-3 te eindigen of om juist (zoals team 1) ook te handhaven. Zet hem op allemaal! :D

Afgelopen weekend mochten we met het team naar Amersfoort, en spelen tegen Amersfoort in Amersfoort blijft altijd lastig!

(En nog lastiger als opponent ‘Noah El Amri’ 3 wedstrijden mag spelen). Op het moment leiden we de dans in onze poule, en Amersfoort staat op de 2e plaats. Voor ons een belangrijke wedstrijd!

We begonnen uiteraard met de dubbels, echter, ook al stonden de dames te springen om te beginnen, ze moesten even wachten want we hadden een wisselbaan. De herendubbel van Thye/Andreas werd na een uiterst spannende 3 setter helaas verloren. De dames Sylvia/Lotte konden na een lastige eerste set, de wedstrijd overtuigend binnenhalen. De punten zijn verdeeld en nu is het aan de singles, waar we vaak goed uit de voeten komen. Echter… Beide eerste singles vielen prooi aan Amersfoort. Sylvia en Andreas verloren hun pot in een spannende 3-setter. De beurt was nu aan Timo, welke op een vrije baan gespeeld mocht worden, achter ons. Deze werd helaas in 2 verloren, waarbij de tegenstander verschrikkelijk scherp speelde en Timo niet helemaal in lekkere doen was. Lotte liet ons zien hoe het moest. Ze liet de tegenstandster alle hoeken van de baan zien en wist overtuigend in 2 sets te winnen. Op dit moment staan we 2-4 achter. De gemengddubbels werden tegelijk gespeeld. Thye/Lotte wonnen netjes in een degelijke pot in 2 sets. En Timo/Sylvia konden de wedstrijd net niet keren en verloren deze in 2.

Eindstand 3-5 in het voordeel van Amersfoort. Helaas sluiten we af met onze eerste nederlaag van het seizoen. En ook al staat onze koppositie verre van vast, we gaan de 2e helft (met veel plezier) de strijd aan met onze tegenstanders.

Allemaal veel succes met de 2e helft van het seizoen..!!!