Smashing pakt punt tegen koploper VELO

Gepubliceerd op 28 oktober 2018 om 21:49

Vandaag was het weer eens tijd voor een thuis wedstrijd. Dit keer tegen Velo. Eerst samen met z’n allen natuurlijk weer lekker gegeten, dit keer samen met team 2 aangezien zij ‘s middags hun wedstrijd hadden. Na een heerlijke pasta van Roy, konden we er weer tegen aan.

In een vrij druk Achterom, begonnen de dubbels. De heren dubbel van Yannic en Roy tegen Jim en Alex ging vrij gelijk op. Helaas konden ze dit in beide sets niet naar hun kant slepen en werd het 2x 16:21. De dames dubbel van Maureen en Lieke tegen Myke en was een zware partij. De dames speelde goed, alleen waren de dames van Velo een maatje te groot voor onze dames. We keken na de dubbels dus tegen een 0-2 achterstand aan.

Nu mochten de enkels van Luuk tegen Ralph en Denise tegen Tamara de baan op. Beide wedstrijden waren zenuwslopend spannend en eindigde beide in een bepalende derde set. Helaas trok Denise net aan het kortste eind en verloor haar derde set met 18-21. Luuk daarentegen kon wel zijn derde set winnen en bracht Smashing het eerste punt.

Met een 1-3 achterstand op het scorebord mochten de twee andere enkels de baan op. Maureen mocht het opnemen tegen de technische Dorien. Helaas was Dorien net wat beter en verloor Maureen deze enkel in 2 sets. Yannic mocht het opnemen tegen Alex. Verbazend won Yannic de eerste set en ook de tweede set stond hij voor bij de 11. Jammer genoeg kon Yannic dit niet volhouden en won Alex de wedstrijd in een drie setter.

Hierna mochten de mixen de baan op. Brandon en Denise mochten het opnemen tegen het powerkoppel Jim en Myke. Brandon en Denise vochten hard, alleen waren Jim en Myke een maatje te groot. Deze mix werd dan ook verloren in 2 sets. De andere mix was Roy en Lieke tegen Tamara en Ralph. Er zaten mooie rally’s in deze wedstrijd, maar Tamara en Ralph wisten telkens de voorsprong te behouden. Deze wedstrijd werd met 16:21 en 14:21 gewonnen door Velo.

Met een 1-7 verlies, mogen we toch terugkijken op een mooie avond waarin we in een paar wedstrijden het Velo toch moeilijk hebben weten te maken. We willen alle supporters weer bedanken voor de komst en de aanmoediging. En we zien jullie graag volgende week weer wanneer we onze laatste wedstrijd van deze poule spelen tegen BC Amersfoort.