BC Smashing 4 verliest maar wel TAART

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 20:09

Het is weer zo ver! Voor ons is het nu de beurt om een teamverslag te schrijven van het afgelopen weekend. We mochten weer een thuiswedstrijd spelen en het was voor ons de eer om tegen BECA te spelen.

Maar….. voordat je überhaupt aan een thuiswedstrijd begint moet je daar van te voren al over één ding nagedacht hebben: namelijk TAART! Er gaat niets boven een taartbakken voor een thuiswedstrijd. Nienke en Joris hebben besloten om voor deze wedstrijd taart te gaan bakken.

Het is natuurlijk altijd de vraag, wat voor een taart ga je bakken? Appeltaart, Slagroomtaart, Chocoladetaart, cake of cheesecake?… Uiteindelijk hebben Nienke en Joris gekozen om een Oreo Cheesecake te maken. Ze hebben alle energie die ze hadden in de taart gestoken, na zomaar 15 minuten winkelen en zware 20 minuten bakken is het eindelijk gelukt en was de taart klaar!

Ooja de wedstrijd! Daar ging het natuurlijk om… De heren dubbel ging al stukken beter dan de wedstrijden ervoor! Joris en Just hebben helaas de herendubbel in drie sets verloren, maar wel de 1e set gewonnen en daardoor stijgende lijn geboekt ten opzichte van de vorige wedstrijden. Brigit en Nienke hebben helaas de damesdubbel in twee sets verloren, maar stonden wel ruim achter in de tweede set. Ze stond 11-19 achter en kwamen terug tot 19-20 alleen ondanks het harde werk verloren ze net tweede set met 19-21. Jorian was onze 1e heer en had het lastig tegen zijn tegenstander uiteindelijk verloor hij de wedstrijd dan ook in twee sets. Daarna was Brigit aan de beurt ze kwam net uit de dubbel en kon gelijk door, haar tegenstander had niks tegen haar in te brengen. Brigit won in twee sets en kon haar tegenstander in de tweede set onder de 5 punten houden! Just groeit na elke wedstrijd en het gaat steeds beter, hij had in de eerste set het even lastig, maar kon zich in de tweede set knap herstellen en ging steeds makkelijker spelen. Uiteindelijk won Just zijn singel in 3 sets. Nienke had de laatste singel van de dag ze had een lastige singel en verloor helaas in twee sets. Joris en Brigit speelde de 1e mix en in zowel de 1e als in de 2e set kwamen ze tot de 11 op voorsprong. Alleen allebei de sets werden helaas toch verloren. Jorian en Nienke speelde de 2e mix en konden deze mix wel in twee sets naar zich toe trekken. Uiteindelijk hebben we met 3-5 verloren, maar onze plek in de middenmoot van deze poule wel kunnen handhaven.

En na afloop van de wedstrijd was er natuurlijk tijd voor taart! De volgende keer zal ik wel een foto maken, de taart was zo snel weg dat we vergeten waren er een foto van te maken.