Smashing 2 - Victoria 1

Gepubliceerd op 23 september 2018 om 19:59

Vandaag mocht Smashing team 2 thuis, in het achterom, aantreden tegen de ex-eredivisie spelers van Victoria uit Hoensbroek. Op papier een duidelijk mindere tegenstander. Voor onze fans zou deze dag dan ook uitlopen op een deceptie, waarbij we geen mooie/spectaculaire partijen konden laten zien.
Daarentegen kon Andreas (Ginting) Albrecht van team 3 de fans wel vermaken. De Smashing Klappers werden uit de tassen gehaald en vele aanmoedigingen werden op Dré afgevuurd. In drie spannende sets wist Andreas Ginting uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken. Een 5-3 overwinning voor Team 3 was een feit, waardoor ze ongeslagen blijven.

Wij begonnen ook sterk, Teun en Alex pakten de dubbel met 21-4 en 21-3. Eveline en Sheraga hadden meer rally’s en wisten met 21-11 en 21-11 te winnen. Vervolgens werden alle singels ook in 2 sets gewonnen door respectievelijk Teun, Dirk, Demi en Eveline. In de mix lieten we weer zien een aantal maatjes te sterk te zijn voor Victoria. Alex en Demi wonnen met 21-10 en 21-8. Waarna, Dirk en Sheraga met 21-11 en 21-7 wisten te winnen.
Een 8-0 overwinning waarmee we weer een aantal plekken stijgen in de poule. Al met al een goede uitslag. Iedereen 100%, geen set verloren, heerlijke cakejes van Teun gegeten (idd ik heb er 2 op) en op tijd thuis voor PSV – AJAX.
Dank aan al onze fans en alle lijnrechters #MVP #Cashcure