2dA Smashing 1 speelt spannende wedstrijd tegen concurrent Roosterse BC 1

Gepubliceerd op 7 november 2023 om 09:51

Zaterdag 4 november om 19:00 was het dan eindelijk zover. 2dA Smashing tegen Roosterse. Een belangrijke wedstrijd voor beide partijen.

De eerste wedstrijden die de baan op mochten waren Casper en Rune tegen Nico Hermans en Noah Jongen. Er zaten mooie rallies tussen, maar helaas was het niet genoeg. De uiteindelijke uitslag was 21-16 en 21-12 voor Roosterse. Op de andere baan stonden Lieke en Maureen een spannende pot te spelen tegen Lotte Geerts en Stefanie Nijsse. Het was uiteindelijk 21-18 en 21-19 geworden in het voordeel van Roosterse. 

Toen begonnen de singels. Yannic mocht tegen Sander Prenen. Yannic had de eerste set verloren met 21-16. Toen begon hij opeens als een beest te spelen en pakte hij de tweede set met 21-9, gevolgd door de derde set met 21-14. Een mooi punt voor Smashing. Op de andere baan stond Leonie tegenover de Duitse speler Xenia Koelmel. Leonie had goed gespeeld en won ook de eerste set met 21-18, zo wist ze een derde set af te dwingen. De tweede set eindigde ook met 21-16, net zoals de derde set.

De tweede ronde singels waren heel erg spannend. Rune speelde tegen Thijs van den Berg. Hij had de eerste set verloren met 21-19. In de tweede set stond hij achter met 20-14, maar wist hij maar liefst 6 matchpoints achter elkaar te redden. Deze won hij met 23-21. De derde set was ook spannend. Rune stond hier opnieuw achter met 20-18, maar wist zich eruit te redden en de overwinning te behalen. Tegelijkertijd was Maureen aan het spelen tegen Lotte Geerts. Beide sets waren heel erg spannend. De punten in de wedstrijd liepen in beide sets gelijk op. Maar Maureen wist twee keer met verlenging een punt te pakken.

Ten slotte werden de mixen gespeeld. Casper en Leonie namen het op tegen Nico Hermans en Xenia Koelmel. Er zaten goede rallies tussen, maar helaas was het niet genoeg en was de einduitslag 21-13 en 21-14. De andere mix werd gespeeld door Teun en Lieke. Zij moesten tegen Noah Jongen en Stefanie Nijsse. Een mooie wedstrijd om naar te kijken. Vooral de tweede set was tot het einde toe heel erg spannend, maar helaas net niet genoeg om de wedstrijd te winnen. De einduitslag was hier 21-15 en 21-19 voor Roosterse.

Al met al hebben we goede wedstrijden gespeeld. De einduitslag was 5-3 in het voordeel van Roosterse. Trots op het team. Boom Smashing Boom Smashing Boom Boom Boom!

 

Geschreven door: Rune van Dalm