Een goed begin is het halve werk voor het mannenteam!

Gepubliceerd op 7 oktober 2022 om 20:33

Dit seizoen is de indeling van onze competitie anders dan gebruikelijk, wij mogen namelijk naar het zuiden afreizen in plaats van meestal wat noordelijker. Dit weekend mochten we dus naar Eindhoven! 

 

Rick had de afslag naar de parallelweg gemist, omdat hij eigenlijk even naar de opticien moet. Toen we de auto eindelijk geparkeerd hadden, begon het ontzettend hard te regenen. Gelukkig wist Thomas de weg naar de hal en waren we daar zo snel mogelijk.

 

Jordy en Thomas hadden tegenstanders die er zin in hadden, maar toch op het eind tekort kwamen.
Rick en Brian moesten in twee sets hun meerdere erkennen in de tegenstanders die hun kansen goed wisten te benutten.

 

De singles hebben we allemaal kunnen winnen!🥳 Thomas z'n tegenstander begon explosief, maar zakte daarna in, waarbij Thomas hem kon afmaken met 18 en 12. Jordy was oppermachtig in de single en had met 12 en 7 weinig tegenstand. Ook Brian heeft op comfortabele wijze kunnen winnen, al kwam de tegenstander in de tweede set nog goed terug.
De grootste verrassing komt vanuit de single van Rick, aangezien hij normaal nooit (of bijna nooit) singlete. Hij wist de tegenstander in de luren te leggen en zo de winst veilig te stellen.

 

Toen waren wij echt goed warm en trokken ook de winst in de laatste dubbels naar ons toe. Wel hebben we het goed gepland voor onze coach / mental support Bas, die nog niet mee kon spelen na zijn operatie. Hij was wel een beetje baldadig en vooral aan het wachten tot het 12 uur was, omdat dan de bar (met bier) pas open ging.

 

Om vier over twaalf zaten we aan het bier en bovendien kregen we ook (tot groot genoegen van Bas en Rick) vegetarische bittergarnituur, met als hoogtepunt de bieterbal. Al met al een zeer geslaagde dag, die na 7-1 winst niet anders afgesloten kon worden dan in de McDonald's!

 

Door: Thomas Meurs