Nieuwe vriend van de club: welkom PlanH Sportmassage!

Gepubliceerd op 11 september 2022 om 20:10

Sinds kort hebben we er een nieuwe vriend van Smashing bij, namelijk PlanH Sportmassage (Plan je Herstel). Voor een klachtgerichte en (deels) ontspannende sportmassage ben je bij Erik Palm aan het goede adres. En hij stelt zichzelf graag aan jullie voor ­čĹç

 

“Beste leden van BC Smashing,

 

Ik ben trots! Trots om vanaf dit seizoen ‘vriend van de club’ te zijn! Mijn naam is Erik Palm en ik ben eigenaar van PlanH Sportmassage & Blessurepreventie.

Afgelopen seizoen hebben jullie mijn flyer vast al zien liggen in de kantine. Of misschien herkennen jullie mij van jaren geleden? Ik was namelijk ook een fanatieke badmintonner bij BIC Beuningen.

Mijn oudste zoon Melle (9) speelt één seizoen bij BC Smashing en begint nu aan zijn eerste competitie. Een mooier moment om vrienden van de club te worden is er niet!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent vast veel spierpijn en pijntjes. Mocht je ergens last van hebben, neem gerust contact met mij op. Of neem eens een kijkje op mijn site www.planhsportmassage.nl.

 

Veel succes dit seizoen!

Erik”

 

Ontzettend leuk om deze badmintonliefhebber toe te voegen aan onze vriendenclub. Welkom Erik en bedankt voor de support!

#GoSmashing ­čĺÖ