2dA Smashing 1 klaar voor de start van de Eredivisie!

Gepubliceerd op 4 september 2019 om 22:15

Nadat 2dA Smashing 1 vorig jaar haar strijdlust heeft laten zien door zich in de allerlaatste wedstrijd te handhaven, is het team nu klaar voor het seizoen 2019/2020. De doelstellingen zijn hetzelfde gebleven: handhaving in de Eredivisie, mooi badminton laten zien aan de trouwe supporters in Wijchen en vooral plezier maken.

Het team en de coach (Paul Vennekens) zijn hetzelfde gebleven. De dames van het team zijn Denise Hall (24 jaar), Ella Peters (20 jaar), Lieke Maes (26 jaar), Maureen Zewald (19 jaar) en de heren Brandon Bessem (24 jaar), Luuk van Renswouw (22 jaar), Roy Reijbroek (23 jaar) en Yannic Smeets (27 jaar).

De Wijchense badmintonners spelen voor het derde achtereenvolgende jaar in de hoogste afdeling van de Nederlandse badmintoncompetitie, mede dankzij de trouwe hoofdsponsor 2dA. 2dA heeft deze prestatie onlangs beloond met een hernieuwd sponsorschap voor de komende 2 jaar en zal daarbij ook naamgever zijn van het Wijchense team. Daarnaast is VDH Vastgoed Ontwikkeling toegevoegd als subsponsor van 2dA Smashing 1.

2dA Smashing 1 kijkt uit naar aankomend seizoen en verwelkomt graag de 2 nieuwe clubs in de Eredivisie, GSBC Amor (Groningen) en BC Drop Shot (Den Haag).