Wedstrijdverslag Smashing 3 vs BECA 2000 1

Gepubliceerd op 20 september 2022 om 20:19

Afgelopen zondag was het zover: de eerste competitiewedstrijd van het seizoen! We mochten aantreden tegen het eerste team van BECA 2000.

Na het inslaan was het tijd om te beginnen met de dubbels. Timo en Andreas moesten nog even hun vorm zoeken in de eerste set, maar deze set werd toch binnengehaald. In de tweede set konden ze echter wel met overtuiging de wedstrijd afronden. De herendubbel werd gewonnen met 21-18 en 21-15.

Op de andere baan speelden Brigit en Kim de damesdubbel. De eerste set ging de dames erg goed af en ook in de tweede set wisten zij dit niveau vast te houden. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 21-11 en 21-13.

Met twee punten voorsprong begonnen we aan de singels. Timo liet goed spel zien en pakte de winst met 21-16 en 21-12. Kim begon haar singel gefocust en bleef dit gedurende de hele wedstrijd. De wedstrijd werd gewonnen met 21-11 en 21-16 en zo waren er weer twee punten voor het team binnen!

Hierna mochten Brigit en Andreas aan de bak. Brigit begon erg goed aan de wedstrijd en wist de eerste set te winnen, maar verloor helaas de tweede set. In de beslissende derde set wist ze weer haar goede spel van de eerste set op te pakken en won de wedstrijd met 21-11, 17-21 en 21-13. Op de baan ernaast kon de tegenstander van Andreas nog mee tot aan de rust, maar werd na de rust in beide sets het verschil gemaakt. Wellicht door de goede coaching van Timo?! De wedstrijd werd gewonnen met 21-12 en 21-11.

Met 6 punten op het scorebord voor team 3, was het tijd voor de mixen. In de eerste mix pakten Timo en Kim vanaf het begin de leiding en deze wedstrijd werd ruim gewonnen met 21-12 en 21-9. Op de andere baan streden invaller Jinte en Andreas om het laatste puntje. Konden zij er een vlekkeloze dag van maken? Daar stak de tegenstander een stokje voor, want al leek het in het begin gelijk op te gaan, de tegenstander nam vanaf de eerste helft de wedstrijd volledig in handen. De tweede set lukte het Jinte en Andreas helaas niet om het tij te keren en moesten zo het laatste puntje aan de tegenstander laten. De wedstrijd werd verloren met 12-21 en 11-21.

Na een 7-1 overwinning hebben we onszelf beloond met heerlijke cake en brownies gebakken door Brigit. Op naar de volgende wedstrijd tegen Harderwijk!

Door: Kim Fleuren