Recreantencommissie

De commissie:
Ria van Etteger
Neeltje Campschroer
Tonnie Jansen
Bas van der Horst

Algemeen e-mailadres:
rc@bcsmashing.nl

Neem contact op met de Recreantencommissie!

Interesse in een leuke sport? Spreek ons eens aan in de zaal. Wij zijn altijd bereid jullie te voorzien van enige informatie en bieden ieder toekomstig lid twee gratis speelavonden aan, om te ervaren of het iets voor jou is. Wij zorgen voor de badmintonrackets.


Recreatief badminton bij Smashing is meer dan alleen een partijtje spelen op een speelavond

De recreantencommissie heeft als functie binnen de vereniging een leuk pakket aan activiteiten te organiseren voor de leden van Smashing. Daarnaast wil deze commissie een bijdrage leveren aan het badminton-plezier van de recreantleden. Dit houdt in dat we deze activiteiten organiseren om recreanten sportief deel te laten nemen en om ze een eigen stek binnen onze club te bieden. De RC probeert haar activiteiten af te stemmen op de wensen van de leden:

  • Binnen het seizoen worden door de RC een aantal toernooien georganiseerd voor haar leden:
  • Bij voldoende animo wordt jaarlijks een Open Recreantentoernooi georganiseerd voor recreanten uit de omgeving van Wijchen.
  • Eind juni staat het feest van de vereniging gepland. Voordat wij met zomerreces gaan wordt een toernooi georganiseerd met aansluitend de borrel en een hapje voor de leden.
  • Buiten het feit dat wij als vereniging aangesloten zijn bij de bond wordt er bij onze vereniging mee gespeeld in de voor- en najaarscompetitie van de bond. Dit is een recreantencompetitie waar in verschillende klassen een aantal wedstrijden worden gespeeld tegen andere aangesloten verenigingen. De voorjaarscompetitie wordt jaarlijks afgesloten met een toernooi dat plaatsvindt in juni. Alle klassen zijn dan op dit toernooi vertegenwoordigd.

Behalve de terugkerende activiteiten zijn wij binnen onze vereniging ook belast met het begeleiden van nieuwe leden. De nieuwe leden krijgen tegen een geringe vergoeding een training aangeboden om de basis van het badminton onder de knie te krijgen. Bij de al iets gevorderde nieuwe leden kunnen wij indien er voldoende animo is een training op elk niveau aanbieden.