Clubleden

Actieve jeugd

Kinderen zijn vanaf jonge leeftijd welkom bij onze club. Voor de jeugd vanaf ongeveer 6 jaar bieden wij op een speelse manier de mogelijkheid om kennis te maken met badminton. Onder deskundige en enthousiaste begeleiding leren zij spelenderwijs het racket te gebruiken en worden de benodigde vaardigheden voor het spelen van badminton bijgebracht. Tijdens het seizoen kunnen de kinderen tevens meedoen aan diverse clubactiviteiten zoals de clubkampioenschappen, ouderkind toernooi en het jeugdkamp.

Voor enthousiaste jeugdspelers die de basis van het badmintonnen onder de knie hebben is het mogelijk om in wedstrijdverband deel te nemen aan competitie in een van onze jeugdteams.

 

Lees verder


Competitieve senioren

Senioren die willen gaan badmintonnen zijn van harte welkom op de dinsdagavond om daar kennis te maken met de badmintonsport. Mocht je training willen volgen om je slagtechniek, conditie en tactiek te verbeteren kan er een training worden georganiseerd mits er genoeg deelnemers zijn.

Badmintonners die zich graag willen meten met anderen en van gezelligheid houden kunnen aan de competitie deelnemen. In vrijwel iedere regionale en landelijke klasse is BC Smashing actief. Competitiespelers krijgen op verschillende avonden training van gediplomeerd trainers.

 

Lees verder


Plezierige recreanten

Heb je er ook wel eens over gedacht tijdens een spelletje badminton op straat of op de camping: ”Dat zou ik eens wat beter willen leren of wat vaker willen doen”? Dat kan! Niet op topniveau met (verplicht) trainen en competitiespelen, maar gewoon recreatief voor iedereen van beginner tot verder gevorderd. Kom gerust een keer langs om kennis te maken!

 

Lees verder