kleine nederlaag voor een uitgeslapen team 7

Zoals elk weekend in het competitieseizoen, was het ook vandaag weer tijd voor een wedstrijd van Smashing team zeven. De wedstrijd begint om een uur, dus er kon uitgeslapen worden, zelfs een uur langer dan normaal aangezien de klok een uur terug gezet was. Zo zat het hele team uitgeslapen op de tribune voor de wedstrijd. Jordy, Irene, Femke en Thomas zaten al helemaal klaar voor de wedstrijd. Just kon vandaag helaas niet meedoen, omdat hij gisteren zijn enkel verzwikt heeft. Maar zoals het een goede teamgenoot betaamt, zit hij (met een hele hoop energie, die hij nu natuurlijk niet goed kwijt kan) op de tribune de rest van het team aan te moedigen.

Voor deze dag staat BC mariken op het programma, de nummer twee van de poule. Na een tijd een mooie vijfde plek bezet te hebben, staat ons team op het moment laatste, op drie punten van de nummer vijf. Dus vandaag is elk punt goud waard. Er wordt hevig gestreden in alle partijen (vier driesetters en vier tweesetters), waarbij de heren dubbel, de heren enkel van Jordy en de mix van Jordy en Femke gewonnen worden. Drie mooie punten die verdiend onze kant op vielen. Thomas had minder geluk in zijn drie wedstrijden, welke allemaal in drie sets eindigden. De dubbel werd gewonnen, de single helaas verloren, waarbij een score van 25-27 en 21-23 net de verkeerde kant op vielen. In de mix met Irene werd dit doorgezet met een score van 27-29 in de laatste set. Allemaal net de verkeerde kant op. Zo eindigde deze lange wedstrijd uiteindelijk om 17:05, waarna iedereen moe maar voldaan terug naar huis keerde.

Zo was het een lange, spannende dag, die helaas eindigde in een verlies van 5-3, maar waar hele interessante wedstrijden te zien waren.