5-3 overwinning tegen TFS Barendrecht

We hebben allemaal weer de hele week uitgekeken naar de nieuwe wedstrijd. Vandaag was dit tegen TFS Barendrecht.  We hebben kans op de kampioenspoule dus we gingen weer vol goede moed de wedstrijd in.

Allereerst werden de dubbels gespeeld. Hier toonden zowel de heren als de dames dat ze de baas waren van de wedstrijden en pakten beide dubbels in 2 sets.  Een 2-0 voorsprong, heerlijk om mee te beginnen.

Daarna gingen Brandon en Denise de baan op. Brandon mocht het opnemen tegen de cyprioot George Nicolau. Dit werd een erg spannende wedstrijd die in de derde set net niet door Brandon naar zich toen kon worden getrokken(18-21 21-10 18-21).  Denise aan de andere kant slaagde erin haar enkel tegen Pascalle in 2 sets te winnen(21-12 21-10). En daardoor een 3e puntje te pakken voor het team!  3-1 tussenstand.

Nu kwamen de andere twee enkels te baan op. Maureen mocht het opnemen tegen Daphne. Dit zou een hard gevecht worden, want zowel beide dames hadden al wat enkels gewonnen in de eredivisie. Helaas kon Maureen de derde set niet naar zich toe trekken en de winst ging naar Barendrecht. (19-21 21-10 9-21) Op de andere baan stond Yannic een spannende driesetter te spelen tegen Ruud. In de derde set ging het publiek achter Yannic staan. En mede door de aanmoediging en het goede spel van Yannic, sleepte hij de enkel binnen.

Met een 4-2 op het scorebord gingen we de mixen in. Bij beide mixen werd een spannende drie setter gespeeld. Brandon en Ella konden de derde set naar zich toe trekken voor een 5e puntje. Helaas kon de mix van Roy en Milou dit net niet doen. Maar met een uiteindelijke 5-3 winst kunnen we hartstikke tevreden zijn.

Even een feestje gebouwt met biertjes bij Piet en Emma en toen doorgegaan naar de skihut! Na een gezellige nacht en s’ochtends de famous eitjes met spek gegeten van Denise hebben we een goed weekend afgesloten en op naar volgende week!