Sponsors

Bekijk hier de huidige sponsors van onze vereniging!

Hoofdsponsor

2dA, dat staat voor “to digital archives”, is dé digitaliseringspartner als het draait om doelgericht, vertrouwelijk en toekomstgeschikt digitaliseren van analoge of deels digitale archieven. 2dA ontwikkelt en realiseert in het oog springende digitaliseringtrajecten voor onder meer (academische) ziekenhuizen, andere zorginstellingen, bestuurlijke en controlerende overheid, archiefdiensten en verzekeringsmaatschappijen, onder de strengste controle- en (veiligheid)voorwaarden. Met innovaties die het fundament leggen voor uiterst efficiënt archief- en databeheer. BC Smashing is erg blij met de samenwerking met deze sponsor en wenst het bedrijf daarom veel succes toe in de wereld van de digitalisering. Neem hier een kijkje op de website van 2dA!

 

‘Dataspecialist 2dA ziet in de sporters én supporters van BC SMASHING het plezier in het spel, de gemotiveerde inzet, als ook de sportieve prestatie; Met wervelende acties, snel anticiperen en veel uithoudingsvermogen! Voor het vijfde jaar op rij is 2dA daarom – met trots – hoofdsponsor van BC Smashing’
Team 2dA – Wijchen


Sportsponsor

Badmintonplanet is sinds 2017 een trotse sponsor van Badmintonclub Smashing. Badmintonplanet is de webshop en badmintonwinkel voor al uw badmintonproducten, zoals rackets, shuttles, schoenen, tassen en kleding. De badmintonwinkel is gestart door badmintonliefhebbers, die zelf ook al jaren badmintonnen. Met een Nederlandse, Belgische en Europese website is Badmintonplanet inmiddels gegroeid tot de grootste badmintonspecialist van Europa.

 

U kunt bij Badmintonplanet terecht voor de grootste en beste badmintonmerken, zoals Babolat, Carlton, FZ Forza, RSL, Victor en Yonex. Door de aanwezige kennis van badmintonproducten, de scherpe prijzen, een zeer grote voorraad en de vele geleverde merken kan Badmintonplanet u altijd een goed en objectief advies over de verschillende producten geven. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om de klant een goede service te bieden, wij zeggen dan ook niet voor niets: “de klant is koning”.

 

Wanneer u vragen heeft over onze artikelen of ergens naar op zoek bent, aarzel dan niet en neem contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier op de website of telefonisch via 040 2028426. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Eindhoven of Zoetermeer om ons assortiment te bekijken.


Teamsponsor

OMS Vermolen maakt een zool op maat die qua dikte en demping precies in de sportschoenen – wandelschoenen – loopschoenen past. Dit doen ze door middel van een CAD-CAM systeem gekoppeld aan een 3D–scanner. Mocht het zo zijn dat je voet een dusdanige afwijking heeft of dat je wandelprestaties vragen om een steunzool van de allerhoogste denkbare (medische) kwaliteit, dan maken wij een gipsmodel van je voet waar wij vervolgens via vacuüm techniek een perfect passende 3 zone steunzool van vervaardigen.

 

‘Als fanatieke sporter heb ik mijn sportmassage diploma behaald om sporters te helpen op het moment dat dit nodig was. Van amateur tot topsporter heb ik mogen begeleiden hetgeen ik altijd met veel passie en plezier gedaan heb. Daarnaast ben ik mijn eigen bedrijf gestart en ook daarin heb ik ruimte gemaakt om sporters te begeleiden op het gebied van sport medische hulpmiddelen.  Als sponsor wil OMS Vermolen graag een bijdrage leveren om iedereen de gelegenheid te geven zo goed mogelijk te sporten.’
Martien Vermolen –  Al ruim dertig jaar dé voetspecialist in het land van Maas en Waal.