13
10
2017

Team 4 op weg naar de 4e divisie

Afgelopen zondag (8 oktober) was het de 4e speelronde van dit seizoen. Wij hebben als team de doelstelling om zo snel mogelijk kampioen worden in de hoofdklasse, zodat er volgend seizoen er weer team in de bondscompetitie bij komt.

Het was aan ons de eer om thuis in de ochtend tegen BAN uit Amersfoort te spelen.

Normaal gesproken zou je een wedstrijd beginnen met de dubbels en eindigen met de mixen. Wij dachten als team dit gaan wij een keer helemaal anders doen…… Timo moest bij ons eerder weg dus hij wou graag zijn wedstrijden als eerste spelen.

In overleg met de tegenstander zijn we dus begonnen met het spelen van de mixen. Allebei de mixen waren in twee sets door ons gewonnen, het omdraaien van de wedstrijden is daardoor voor ons geen nadeel geweest.

Vervolgens waren de volgende partijen de damesdubbel en alle enkels. Die werden ook allemaal door ons gewonnen zonder problemen in twee sets. Stand 7-0

De laatste partij in deze wedstrijd was de herendubbel. De eerste set werd gewonnen, maar de tweede set werd verloren. Het ging allemaal niet vanzelf en lang bleven de punten in de 3e set dicht bij elkaar. Op het laatst werd het verschil gemaakt door ons en daardoor sleepte we ook in de laatste wedstrijd het punt binnen.

Met 8-0 gewonnen en zijn we erg blij met het resultaat. We staan nu na 4 wedstrijden 11 punten voor op de nummer 2…… we doen op het moment goede zaken en we hopen onze voorsprong in de aankomende wedstrijden nog meer te vergroten op de rest!

Nienke Brigit Janneke

Timo Jorian Joris

Reacties
0

Laat hier een reactie achter