09
10
2017

Er gaat, oh nee er ligt niets boven Groningen

Guts wat een stuk was het rijden zeg.. Maar hitjes die mee te zingen zijn onder de douche en headhunterz, bam bam bam, maakten erg veel goed. Nadat we na twee uur eindelijk de beentjes konden strekken, was het tijd voor de wedstrijd!

Helaas kon het hele team niet compleet aan de start verschijnen.  Andreas niet aanwezig vanwege een dikke verzwikte enkel waarvoor hij nu toch echt de beentjes eens om hoog moet leggen (heel veel beterschap Dre). En Kim die vanwege een werkweek (lees ontspanning en vermaak in Londen) niet aanwezig kon zijn.

Nou, zoals gebruikelijk begonnen we ook deze wedstrijd met de dubbels. Helaas bracht dat geen punten op. Daarna werden vier singles gespeeld, waar de dames beiden een puntje binnen wisten te tikken. Rest ons nog de beiden mixen met jullie te bespreken. Helaas geen puntjes binnen kunnen halen.
Als jullie de gewonnen en verloren wedstrijden dan bij elkaar optellen is het 6-2 voor de tegenstander. Heel dat stuk gereden voor twee puntjes…..och een beetje teleurstellend.

Maar team drie zou team drie niet zijn als er niet al nagedacht werd over het avondeten! Met de buikjes rond van een heerlijke burger danwel een snitzel kon de verre terugweg weer beginnen!

Rest me af te sluiten met een kleine shout out naar onze trouwe supporters en sponsor Van Wees. Wij begrijpen dat Groningen wat ver is, maar zien jullie graag in wijchen weer voor de volgende wedstrijd!!

Doeiii
Team 3

Reacties
0

Laat hier een reactie achter