22
02
2017

Een echte derby

Door: Ad Leijtens 0

Onze recreanten hebben vrijdag hun tweede competitiewedstrijd gespeeld tegen het altijd lastige Mariken een echte derby. Na een gedegen voorbereiding, die al dagen van te voren via Whatsapp was ingezet met motiverende woorden en beelden, ging om 20:30 uur de wedstrijd in de Massinkhal van start.

Aan aandacht hadden de Smashing spelers geen gebrek de zijlijn stond vol met meegereisde enthousiaste supporters. Dat was ook nodig want zij werden meteen ingezet om te tellen.

Het eerste potje HD was een makkie voor Bas en Tonnie en werd gewonnen met 6-21 en 10-21.

Daarna was het de beurt om de dames van Mariken te verslaan Neeltje en Ria wonnen met speels gemak de eerste set met 6-21 de tweede set 17-21 was lastiger de concentratie was minder maar het punt werd binnengehaald.

Met een 0-2 voorsprong Liet Tonnie zien wie de baas is op het veld met duidelijk cijfers 2-13 en 3-21 ging de HE naar Smashing.

Ook DE was een duidelijke overwinning voor Ria zij kwam geen moment in de problemen en zorgde met 4-21 en 6-21 voor de 0-4 . Langs de lijn werd opgelucht gereageerd verliezen kan niet meer mompelde een van de toeschouwers .

Bas had de taak om de overwinning veilig te stellen daar had hij, met zijn loopvermogen, totaal geen probleem mee. Het enkel spel ging met 4-21 en 6-21 weer naar Smashing, gejuich langs de lijn.

Maar er zat meer in dacht Neeltje zij speelde een tactisch slim spelletje waar haar tegen speelster geen antwoord op had de 0-6 was binnen  via 7-21 en 7-21.

De laatste 2 partijen GD waren formaliteiten  5-21 en 6-21 door Bas en Ria en 12-21 en 9-21 door Tonnie en Neeltje het maximale was bereikt 0-8.

Met deze zege gaan onze toppers aan de leiding in deze lastig klasse. Volgende wedstrijd, 7 maart,  naar Wageningen want ook “de Lobbers” moet verslagen worden.
Toeschouwers meld je tijdig aan want de bus zit zo vol.

Een enthousiaste supporter

Reacties
0

Laat hier een reactie achter