BC Smashing – Roosterse BC: 4-4

Afreizen naar Roosteren met als doel zoveel mogelijk punten pakken.

Met een eindstand van 4-4 hebben we de punten gedeeld en kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd met een prima resultaat.

Met 4-0 voorkomen en uiteindelijk 4-4 is misschien een beetje zuur, maar achteraf hadden we getekend voor deze uitslag.

De damesdubbel werd in 2 sets redelijk eenvoudig gewonnen en zijn geen moment in gevaar gekomen. De herendubbel was een iets lastigere opgave. 3 sets waarin de 3e set redelijk eenvoudig naar Smashing leek te gaan met een 18-8 voorsprong, maar uiteindelijk toch een zwaar bevochten laatste set werd met een einduitslag van 22-20 voor Smashing.

De twee damesenkels gingen de baan op. Maureen wist haar enkel redelijk makkelijk te winnen. Denise verloor de eerste set redelijk kansloos, maar zoals we van haar gewend zijn is het een diesel en moet ze altijd even warm worden en dan begint de motor te draaien. Ook dit bleek maar weer. Na hard knokken werd de wedstrijd i 3 sets gewonnen door Denise. Tussenstand 4-0

Nog twee herenenkels en 2 gemengddubbels te gaan. De twee herenenkels gingen met goed spel van beide partijen allebei naar de kant van Roosterse.

De gemengddubbels gingen de baan op. Beide verloren, maar ook hier weer goed spel laten zien en het publiek vermaakt met goede en leuke rally’s.

Zoals al eerder vermeld zuur dat, na een 4-0 voorsprong, het uiteindelijk 4-4 is geworden, maar we zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Na wat Limburgse gezelligheid en een lekker bittergarnituurtje (niet onbelangrijk) mochten we de weg naar huis weer vervolgen.

Zoals iedere week willen we de supporters die meegereisd naar Roosteren weer bedanken en hopen we jullie de volgende wedstrijd weer allemaal te zien.

BC Smashing