5-3 winst tegen van Zijderveld!

We begonnen met de dubbels. Onze heren Roy en Yannic zaten goed in de wedstrijd en wonnen overtuigend in 2 sets. De dames Ella en Milou hadden een lastigere partij. De 1e set werd net aan door de tegenstander gewonnen. Ook de 2de set was erg spannend en gelukkig werd deze gewonnen door onze eigen dames. De 3e set wisten ze overtuigend te winnen! Dit betekent dat we op een 2-0 voorsprong stonden.

Toen mocht Yannic beginnen met zijn singel. Yannic speelde heel erg goed en won de 1e set dan ook overtuigend van Thomas Sibbald. De 2e set ging wat moeizamer, maar ook deze won hij! Demi was ondertussen ook al begonnen met haar singel. Wegens afwezigheid van Maureen, viel Demi in, waar we erg blij mee waren. Demi speelde een prima partij. Ieva Pope was in de 1e set een maatje te groot voor Demi. De 2de set maakte Demi het haar tegenstander erg moeilijk, maar helaas was dat net niet genoeg.

Nu mochten Brandon en Denise in de singel laten zien wat ze kunnen. Brandon had het lastig tegen zijn linkshandige tegenstander Elwin Wu. De 1e set had Brandon het lastig en maakte wat onnodige foutjes, maar liet in de 2de set veel beter spel zien. Hij maakte het spannend tot het einde, maar ook dit was helaas niet genoeg om de set te pakken. Denise was begonnen met haar singel. De 1e set was erg spannend en werd gewonnen door Denise in verlenging. De 2e en 3e set maakte Denise wat meer foutjes, waardoor Linda Chen een aantal punten voorsprong had op Denise. Denise had nog wel een goede comeback, maar haar tegenstander had toch teveel voorsprong op Denise. Dit betekent dat het 3-3 stond.

Nu mochten beide mixen aantreden. Roy en Milou hadden het de 1e set lastig en zaten niet lekker in de wedstrijd. De 2e set ging al een stuk beter en deze werd dan ook gewonnen! De 3e set gingen ze weer door als in de 2e set en pakte hierdoor een punt voor smashing. Brandon en Ella zaten erg goed in de wedstrijd en gaven hun tegenstander dan ook geen kans. Dus 5-3 voor smashing!!!

Supporters heel erg leuk dat jullie er waren, bedankt voor jullie aanmoediging!! Op naar volgende week tegen Roosterse!